The delicious ingredients at La Bohème only gain strength through the work of the team. We are here for you day after day and try our best to surprise you. Who we are, you can read about in the following.

 

MICHAEL URBAN
RESTAURATEUR
Michael Urban has been trained as a chef in starred kitchens such as „Sölring Hof“ or „Königshof“. He then completed a business administration degree in Munich. „Michi“ Urban has grown up in the restaurant industry, his father Alexander Urban has made the „Klostergasthof“ in Andechs to a culinary meeting spot.

 

 

 

LILIAN SCHUMANN
Chef De Cuisine
Lilian Schumann has been trained as a cook in the star restaurant „Bülow Palais“ in Dresden. Other stations: „Carpe Diem“ in Salzburg, „Tantris Wine Bar“ in Munich. „Lili“ Schumann and her kitchen team have the ambition to live their creativity from breakfast eggs to seven-course meals.
Bon Appetit!

 

Sicherheitshinweise

Mit Sorgfalt und strenger Hygiene werden wir gemeinsam unserer Verantwortung für die Eindämmung des Coronavirus gerecht. Bitte beachten Sie daher die hier aufgeführten Verhaltensanforderungen.
 
  • Beim Betreten des Restaurants und bei Bewegungen im Restaurant ist eine Mund-Nasen-Maske zu tragen - ausgenommen am Tisch.
  • Keine freie Sitzplatzwahl. Wir platzieren Sie gerne an freien Tischen. Bitte melden Sie sich beim Servicepersonal.
  • Mindestabstand 1,5m wahren
  • Abstände auf Laufflächen und im Toilettenbereich einhalten
  • Kontaktbeschränkungen beachten
  • Bei Krankheitszeichen auf einen Besuch verzichten
  • Nach Möglichkeit kontaktlos bezahlen
  • Nies- und Hustenetikette wahren